Modern vadslagning – Livespel

Modern vadslagning Med internet har inte bara antalet spelsajter och spelformer ökat drastiskt. Det främsta kännetecknet för den moderna vadslagningen är förmodligen livespel, att spela på pågående matcher eller idrottsevenemang i stort. De här livespelen kan exempelvis gå ut på att tippa vilket av lagen i en fotbollsmatch som gör nästa mål. Då gäller det för spelaren att efter hur matchbilden ser ut, eventuella utvisningar och skador och ställningen i matchen exempelvis, på ett smart sätt invänta rätt läge och sätta en slant på laget som ser vassast ut. Oddsen på livespel förändras i takt med matchtiden och övriga inverkande faktorer.

live betting

Livespela och vinn pengar!

Livespela kan man också göra på slutresultat, vem som kommer att vinna nästa game eller set i tennis, på vilken spelare som gör nästa mål i en fotbolls- eller hockeymatch, och så vidare. En förutsättning för att kunna göra lönsamma livespel är förstås att följa matchen på tv eller i datorn. Just livestreamade matcher blir allt vanligare på spelbolagens egna hemsidor i samband med tävlingar eller serier de följer och erbjuder en stor mängd vadslagningsalternativ på. Både fotboll, ishockey och tennis visas i högre och högre utsträckning på detta vis.

Ett annat fenomen som gjorde sitt intrång med internet är såklart poker på internet. Genom att spela mot andra från hela världen på en närmast oändlig antal spelplaner har många upptäckt detta nya sätt att spela poker. Poker på nätet är troligen också den spelform som har lockat flest spelare att försöka sig på en professionell karriär som gambler. Många historier har florerat om killar (det är oftast killar) som från sitt lilla studentrum med en enkel uppkoppling gjort sig ekonomiskt oberoende genom att sitta uppe på nätterna och spela poker. Hur det än är med den saken så har spelet fått stort genomslag i både tidningar och teve. Exempelvis sänds många av proffstävlingarna direkt även i svenska kanaler och många excentriska pokerkaraktärer har nått stjärnstatus och kändisskap i pokerkretsar efter att ha vunnit tävlingar med miljoner kronor i potten inför lika många tittare.

Även inom hästsporten har det hänt mycket under senare år. Eller rättare, inom vadslagning på hästar. Dels via direktsända lopp på ATG:s egna tevekanaler hos spelombuden eller via deras hemsida, dels genom att antalet spelformer ständigt utvecklas. Idag finns spel på lunchdubbel, V65, V75, V64 och en hel rad andra spelformer vid sidan om internetmöjligheterna att satsa på traditionella system eller på enskilda hästar hemifrån sin egen dator med en registrering hos ATG.

Här hittar du lite fina betting strategier för att börja spela.